Logo design

logo-design

Creare de sigle si logo-uri

Echipa Dream Design poate ajuta firma dvs. fie sa isi modifice o sigla deja existenta, dar care nu va mai satisface, fie sa creeze o sigla complet noua. De asemenea, putem realiza insemne reprezentative pentru anumite produse. Firma noastra ofera servicii de creare sigla si creare logo la un pret mic.

Momentan, siglele create de catre firma noastra, nu sunt realizate in format vectorial. Din acest motiv dimensiunea maxima pentru siglele sau logo-urile realizate de noi este limitata la dimensiunea desktop-ului – 1280 x 1024 pixeli, insa aceasta dimensiune satisface majoritatea pretentiilor, sigla obtinuta putand fi usor integrata intr-un antet, de exemplu.

Modele sigla si logo

Siglele create sunt date numai ca modele, pentru ca dvs. sa puteti vedea ce putem realiza.

Exemple de logo / sigla

Exemplu logo 3

 

Exemplu logo 1

 

Exemplu logo 4

Exemplu logo 5

Exemplu logo 7

Exemplu sigla 1

Exemplu sigla 2

 

Exemplu sigla 4

 

2-varianta3

Exemplu sigla 7

In curand va vom putea oferi si design sigla / logo in format vectorial. Crearea unui logo in format vectorial prezinta avantajul ca acesta poate fi marit teoretic la infinit – de exemplu se poate o realiza o sigla de dimensiunea unui bloc pe care o puteti imprima fara pierderi calitative.

De asemenea va putem ajuta cu crearea de bannere pe care le doriti afisate pe site-uri deja existente. Bannerele pot avea structura fixa sau pot fi realizate in Flash. Totul se poate realiza foarte ieftin.

Pretul pentru crearea unui logo – banner – sigla este mic si se negociaza in functie de formatul in care doriti sa se realizeze sigla si dimensiunile dorite. Pentru crearea unui logo obisnuit, pretul este de 99RON iar timpul de realizare – 24-48 ore. Va trimitem mai multe modele de sigla create pe mail, urmand ca dvs. sa alegeti logo-ul ce va reprezinta cel mai bine.