Creare site administrabil

user-site-administrabilSchimbarile permanente din mediul online au facut ca informatia sa fie rapid depasita. Daca facem referire la site-urile web vom putea observa faptul ca o mare parte din ele au nevoie de actualizare permanenta si de posibilitatea administrarii de catre un utilizator fara cunostinte avansate de utilizare a computerului.

Crearea unui site administrabil este alegerea daca se doreste actualizarea frecventa a datelor. Anumite elemente se pot schimba intr-un site iar un site administrabil este solutia in cazul in care nu se doreste apelarea la o firma de webdesign pentru modificari minore aduse site-ului.

Un site administrabil utilizeaza PHP pentru a functiona. Acest limbaj genereaza automat cod HTML care este trimis utilizatorului in momentul in case se acceseaza site-ul. Realizarea unui site administrabil presupune existenta unei baze de date prezenta la locatia unde se va face gazduirea site-ului (hosting).

Firma noastra ofera servicii de creare site administrabil, cu posibilitati avansate de configurare. Dintre acestea amintim:

Crearea unui site administrabil cu aceasta platforma are urmatoarele avantaje:

internet-site-administrabil– modul SEO gratuit – modul necesar optimizarii pentru motoarele de cautare – utilizatorul poate introduce singur cuvintele cheie, titlul paginii si descrierea continului paginii, fiind astfel relevant pentru cautarile unor cuvinte cheie;

– sitemap automat – la adaugarea unei pagini sau unui post nou se realizeaza automat o harta care este trimisa motoarelor de cautare;

– se poate administra de la orice locatie cu internet, pe baza de user si parola;

– puteti oferi drepturi limitate de scriere altor useri astfel incat acestia sa poata aduga continut site-ului independent de dvs;

– meniul de administrare este in limba engleza;

Costurile pentru serviciile de creare a unui site de prezentare administrabil cu aproximativ 5-10 pagini + configurare url friendly (de forma site.ro/cuvinte-cheie/) pleaca de la numai 499RON iar timpul de realizare 4-5 zile. Va asiguram suport tehnic gratuit 30 de zile de la instalarea site-ului.