Creare site HTML

html-codAparut in jurul anului 1990, HTML (Hyper Text Markup Language) a revolutionat ceea ce avea sa devina conceptul de Internet. Odata cu crearea primelor web site-uri HTML a fost descoperit potentialul urias oferit de aceasta comunicare in masa prin intermediul paginilor web HTML.

Practic, din orice colt al lumii, se puteau accesa informatii pe care detinatorii web site-urilor HTML doreau sa le faca publice. Insa abia dupa anul 1995 Internetul a inceput sa capete forma pe care o cunoastem astazi, servciile de creare site HTML raspandindu-se pe scara larga datorita aparitiei webdesign-ului generalizat.

In 1998 este lansat Google, cel mai puternic motor de cautare, iar conceptul de Internet capata noi valente.

Toate acestea, insa, nu ar fi fost posibile fara existenta HTML.

Ce este HTML?

HTML este un limbaj de programare care genereaza pagini web, ce pot fi vizualizate prin intermediul browserelor web. Dupa creare, site-ul web este incarcat pe un server. Acesta este in mod continuu in stare de asteptare. In momentul in care utilizatorul doreste sa acceseze o pagina web, serverului ii este trimisa comanda: „Afiseaza aceasta pagina web”. Serverul raspunde prin trimiterea paginii catre browserul utilizatorului.

Avantaje

– principalul avantaj al web site-urilor create utilizand HTML este legat de modul cum Google si celelalte motoare de cautare vad aceste site-uri. Google este asemenea unei persoane oarbe care citeste in Braille. Pe Google aspectele care tin de aspect sunt neimportante. Informatiile valoroase pentru el sunt textul web site-ului si cuvintele cheie. Un site creat in HTML este ideal pentru el.

HTML– web site-urile HTML au in general dimensiuni reduse (in cazul serviciilor de creare site realizate corect) asa ca incarcarea unui asemenea web site nu dureaza mult, iar utilizatorul nu trebuie sa astepte o perioada indelungata incarcarea site-ului.

– se pot aduce rapid modificari web site-ului HTML dupa creare in cazul in care se doreste remedierea anumitor aspecte – culoare fundal, culoare font, alte aspecte ce tin de realizarea site-ului.

Dezavantaj

– realizarea site-urilor in HTML prezinta ca dezavantaj faptul ca nu sunt animate, avand structura fixa. Acest aspect poate fi insa corectat prin introducerea de bannere sau alte elemente care sa dea dinamicitate site-ului web creat. Bannerele se pot crea in Flash.

Firma noastra ofera servicii de creare site HTML incepand de la numai 399RON.