Inscriere directoare web

inscriere-directoare-webServiciile de inscriere a site-ului in directoare web reprezinta unele dintre cele mai importante aspecte atunci cand este vorba de promovarea unui web site.

Din pacate acest aspect nu este indeajuns de promovat de webdesigneri. Datorita acestui fapt o mare parte a site-urilor existente au trafic zero sau aproape zero. Proprietarii domeniului considera (sau nu stiu) ca daca au un site cu aspect deosebit succesul este garantat. Aceasta este o greseala.

Serviciile de inscriere site in directoare web pot scoate un site din anonimat, marind traficul si facand motoarele de cautare sa il aprecieze. Directoarele web sunt un lucru neglijat de majoritatea proprietarilor site-urilor. Un site bine promovat trebuie sa beneficieze de inscriere in directoare web.

In principiu, directoarele web sunt cataloage cu web site-uri. O mare parte a directoarelor au inscrierea gratuita. In momentul in care optati pentru serviciul de inscriere directoare web efectuat de firma noastra sunteti sigur ca in ochii motoarelor de cautare „cota” site-ului creste. Principiul pe care este cladit Google si in functie de care face clasificarea site-urilor este relativ simplu. Google considera ca un site web este cu atat mai important cu cat are mai multe „referinte” la calitatea acestuia. Referintele traduc prin linkuri catre el.

director-dmozIn cazul unor directoare web cu multe inscrieri zilnice, Google indexeaza frecvent site-urile nou aparute. In momentul in care site-ul dvs. apare in mai multe directoare valoarea site-ului creste. Inscrierea site-ului in directoare web este una dintre cele mai importante aspecte ale realizarii unui site web.

Acesta este unul dintre motivele pentru care, dupa creerea unui web site este imperios necesara si inscrierea lui in directoarele web. Echipa Dream Design realizeaza inscrierea in directoare web manual, fara utilizarea de softuri automate care doar pretind ca au facut corect inscrierea.

Exista o diferenta semnificativa intre inscrierea manuala si cea automata, in sensul ca motoarele de cautare pot sesiza inscrierea automata in directoare si o pot penaliza, scazand importanta web site-ului.

Va putem oferi servicii de inscriere site-ului in aproximativ 200 de directoare web romanesti. Durata acestei inscrieri este de aproximativ 7-8 zile iar pretul pentru acest serviciu este de 199RON.