Optimizare site SEO

optimizare-siteIn momentul in care demareaza operatiunea de optimizare a site-ului web (optimizare SEO), persoana care se ocupa de  optimizarea paginii trebuie sa cunoasca mai multe aspecte.

Acestea sunt:

– cine sunt concurentii site-ului pentru care va realiza serviciile de optimizare ?

cui se adreseaza website-ul ?

– cat de mult doreste proprietarul domeniului sa promoveze (sa optimizeze) paginile web ?

seo– cat de mult doreste proprietarul domeniului sa investeasca in serviciile de optimizare ?

ce primeaza ? aspectul sau functionalitatea paginii ?

– siteul pentru care se solicita optimizare e realizat in HTML sau Flash ?

Toate aceste aspecte trebuie cunoscute inainte de demararea serviciilor de optimizare a acestuia.

In functie de acesti parametri, cel care realizeaza optimizarea decide care va fi strategia atunci cand va construi site-ul si stategia avuta in vedere pentru serviciile de optimizare (exista doua feluri de optimizare: optimizare on page si optimizare off page). Aceasta trebuie realizata corect din punct de vedere al cuvintelor cheie si al ponderii lor in pagina. De aceea este important ca paginile sa se construiasca bine iar serviciile de optimizare site sa se realizeze cat mai corect.

Aspectul site-ului se poate modifica in functie de cerintele beneficiarului insa motoarele de cautare nu sunt interesate decat de continutul pe care il are site-ul de oferit precum si de modul in care este realizata optimizarea site-ului.

optimizare-site-web-etapeAcesta este motivul pentru care echipa Dream Design se ocupa in primul rand de ceea ce contine site-ul. Spre deosebire de alti webdesigneri, in paginile web create de noi nu veti gasi, de exemplu, greseli gramaticale – ce dau un aspect de amatorism, scazand imaginea firmei dvs. in ochii celui care viziteaza siteul.

Cel mai important aspect din punctul nostru de vedere este calitatea informatiilor si modul cum acestea sunt prezentate (optimizare site on page). Cel care viziteaza site-ul dvs. trebuie sa inteleaga cat mai multe despre ceea ce vreti sa prezentati, in acest mod putandu-se face si o estimare corecta de catre posibilul client. Cand spunem optimizare site spunem o modificare a paginii realizata pentru vizitator si o optimizare a site-ului realizata pentru motoarele de cautare (SEO).

Termenul de optimizare site SEO on page se refera la modalitatea in care cuvintele cheie inserate in text si in anumite zone vizibile doar pentru motoarele de cautare, va fac sa deveniti mai bine plasat la cautarile clientilor dupa anumite cuvinte cheie.

Site-urile realizate de catre echipa noastra de webdesign incearca sa se apropie cat mai mult de o pagina ideala pentru motoarele de cautare. Serviciile de promovare site au efect dupa minim trei luni de la demararea procesului de modificare a site-ului, in functie de cuvintele cheie pentru care se solicita serviciile de optimizare si in functie de vechimea site-ului.