Realizare magazin virtual online

magazin-virtual-onlineSpatiul virtual a devenit unul dintre cele mai profitabile afaceri in prezent astfel incat crearea unui magazin virtual pentru firma dvs. este una dintre cele mai inspirate idei pe care o puteti avea. Un magazin virtual nu necesita investitii mari dupa creare.

Spre deosebire de un magazin clasic unde cheltuielile sunt crescute, dupa creare, un magazin virtual ofera posibilitatea unei libertati mult mai mari in ceea ce priveste atat cheltuielile cat si logistica. Preturile pentru serviciile de creare magazin virtual sunt scazute daca apelati la noi.

Creare magazin virtual. De ce sa alegeti un magazin virtual in locul unui magazin clasic ?

– realizarea unui magazin virtual va scuteste de plata multor angajati. La inceput administrarea magazinului poate fi facuta de o singura persoana.

– dupa creare un magazin virtual va scuteste de plata chiriei pentru un sediu ca in cazul unui magazin clasic. La demararea afacerii sediul poate fi propriul dvs. apartament, livrarea facandu-se la domiciliul clientului. Clientul unui magazin virtual nu trebuie sa se deplaseze pana la sediul dvs.

– magazinele virtuale postate online au avut o crestere de 60% a vanzarilor numai in primul semestru al anului 2008, asa ca realizarea unui magazin virtual este o afacere profitabila daca produsele pe care doriti sa le vindeti prezinta interes pentru clienti.

cos-cumparaturi-magazin-virtual– un magazin virtual online nu are nevoie neaparat de stocuri mari. Spre deosebire de un magazin clasic, unde trebuie sa aveti in mod continuu marfa in stoc, un magazin virtual va ofera posibilitatea sa eliminati detinerea de stocuri mari, si care va pot bloca financiar. La un magazin virtual online faceti comanda la furnizor numai dupa ce primiti si dvs. comanda de la client. In acest fel clientul primeste produsul dorit fara a fi nevoie ca acesta sa mai treaca prin sediul dvs. De exemplu – un produs comandat este preluat de la furnizor si pleaca direct catre client (insotit de factura emisa de dvs.) fara a mai trece pe la sediul firmei.

– sunt scutite cheltuielile de manipulare, rezultand un pret mic pentru clientul final. Un magazin virtual online ofera posibilitatea scutirii / reducerii cheltuielilor de manipulare.

Magazin clasic: marfa este comandata —>> marfa este adusa la sediu (manipulare) —>> (manipulare 2) marfa este livrata beneficiarului.

Magazin virtual: marfa este comandata –>> factura de la furnizor ajunge la sediu –>> emiteti propria factura –>>livrare furnizor – client final – fara ca produsul sa treaca fizic prin firma dvs. (pentru magazinul virtual sunt scutite anumite cheltuieli de manipulare).

– un magazin virtual permite o libertate ridicata. Aveti nevoie numai de un calculator conectat la internet si un telefon. Comenzile din magazin sosesc prin intermediul telefonului si e-mail-ului.

Realizare shop-uri online

Firma noastra presteaza servicii de creare magazin virtual pentru firme la pret mic. Cat costa un magazin virtual online la alte firme de web design? Majoritatea firmelor de web design sustin ca realizarea unui magazin virtual online costa mult. Se sustine ideea ca web design-ul unui magazin virtual trebuie sa coste peste 1000 de euro. Dupa parerea noastra realizarea unui magazin virtual trebuie sa se faca ieftin.

Pret scazut dar un produs fara aspect de ieftin

Cat de ieftin este un magazin virtual daca apelati la noi? Acest magazin virtual are un pret mai mic fata de alte firme de web design? Cat costa introducerea datelor intr-un magazin virtual realizat de noi? Cat costa administrarea unui magazin virtual online?

Un magazin virtual creat de firma noastra este mult mai ieftin el costand numai 999RON !

cumparare-onlineMagazinul virtual realizat are un meniu de administrare cu care se lucreaza foarte usor. Meniul de administrare este bine structurat si este realizat in limba romana. De aceea introducerea produselor intr-un magazin virtual realizatde noi o puteti face chiar dvs. ! Pentru administrarea acestui magazin virtual nu este nevoie de cunostinte sofisticare de programare. Iar toate acestea la un pret foarte mic daca faceti comparatie cu alte pachete de creare magazin virtual.

Pentru a vedea modul in care arata un magazin virtual online accesati linkul urmator.

Ultimul magazin virtual online realizat – exemplu

In pachetul de creare magazin virtual oferit de noi intra introducerea categoriilor, a subclaselor si a sub-subcategoriilor de produse precum si introducerea cate unui produs in fiecare categorie / subcategorie. Dupa aceasta etapa, magazinul virtual este predat catre dvs. cu toate instructiunile necesare pentru administrarea sa. Dvs. veti fi cel care va decide care este strategia de vanzare pentru fiecare dintre produsele prezente in acest magazin virtual.